Logger 2020 Startpaket

03-003

Ny

Logger 2020 startpaket

Ett paket som innehåller allt som behövs för att komma igång med loggning.

Paketet gör det möjligt att logga innetemp, utetemp och elförbrukning, för att logga andra saker köper du till de givare som behövs under fliken "Loggertillbehör". Klicka här för att läsa mer om innehållet.

Mer detaljer

36 objekt

I lager

1 262,25 kr

-45%

2 295,00 kr

Mer information

Logger 2020 startpaket

Ett paket som innehåller:

 • Centralenheten Logger 2020 med belyst display
 • Nätadapter 12 Vdc
 • Rumstemperaturgivare
 • Utetemperaturgivare
 • Elmätarsensor som kan läsa av den blinkande dioden som finns på de flesta elektroniska elmätare
 • Kopplingsdosa
 • Nätverkskabel 2 m
 • 10 meter 3-ledarkabel för inkoppling av temperaturgivare
 • 10 meter tvåledarkabel för inkoppling av elmätarsensor


Logger 2020 är en liten, flexibel och prisvärd datalogger för mätning, övervakning och energibesparing. Oavsett om det gäller elmätning, temperaturmätning, fuktmätning, flödesmätning eller övervakning av fastigheter, bostadshus, fritidshus eller värmeanläggningar, så är Logger 2020 lösningen.

Video som visar inkoppling och driftsättning: http://www.youtube.com/watch?v=Y7Ys-ES5VUI

Fler videos: http://www.youtube.com/user/webiqkanalen


Logger 2020 hjälper dig spara pengar!

 • Fungerar värmen?
 • Vad kostar elen?
 • Hur mår fritidshuset?
 • Finns risk att rören fryser sönder?
 • Är krypgrunden torr?
 • Hur mycket vatten går åt när tonåringen duschar?
 • Vad har min värmepump för COP egentligen?
 • Körs luftavfuktaren i onödan?
 • Fungerar frysen?
 • Vad är utomhustemperaturen hemma?
 • Stämmer elräkningen?
 • Har jag en vattenläcka?
 • Hur mycket energi genererar min solfångare?

Logger 2020 är en liten, flexibel och prisvärd datalogger för privatpersoner och företag.Om du vill mäta, och i rapporter, tabeller och grafer visualisera bland annat elförbrukning, elproduktion, temperatur, fukt och flöde så är Logger 2020 lösningen för dig.Vanliga användningsområden är bland annat: övervakning av fastigheter, bostadshus, fritidshus, värmepumpar, vedpannor, acktankar, solfångare, pelletspannor, frysrum, kylrum, pool och spa. Att med hjälp av loggern synliggöra, och bli medveten om, t ex. sin energianvändning gör det även möjligt att spara energi, t.ex genom att optimera sin värmeanläggning och ge den bästa möjliga förutsättning för maximal effektivitet och livslängd.

Vad är en logger och vad kan Logger 2020 användas till?

Du har säkert någon i din bekantskapskrets som vid ett visst klockslag varje dagläser av elmätarens räkneverk och hur många grader det är ute och skriver ner det i ett anteckningsblock för att ”hålla koll”. Precis det gör Logger 2020. Fast mycket oftare och pålitligare. Och det går att mäta och övervaka mycket mer än temperatur och elförbrukning, exempelvis luftfuktighet, flöde och vattenförbrukning. Dessutom finns mätstöd för värmeanläggningar som solfångare, värmepump och pelletspanna. Tack vare internet är avstånd inget problem, det som övervakas kan lika gärna finnas i rummet bredvid som i fritidshuset 100 mil bort. Logger 2020 är alltså extremt mångsidig och användbar i allt från att spara energi i det lilla hushållet till affärsverksamhet för övervakning och intrimningav kyla, värme och ventilation. Tänk på Logger 2020 som byggklossar med vilka du bygger upp ett mätsystem som kan övervaka vad som helst.


Det är enkelt att komma igång

Allt som behövs är en Logger 2020, en router, givare för det som skall mätas, ett eluttag, samt en pc, eller tillgång till internet via fast eller mobilt bredband. Mätvärden från Logger 2020 kan sparas både på pc i det medföljande Windowsprogrammet LoggerSoft och över internet i webbtjänsten E-logger. Att samtidigt spara data både i din pc och i webbtjänsten är också möjligt.


PC-programmet LoggerSoft
I LoggerSoft visas mätvärden i tabeller och enkla grafer med snabb uppdatering, något som är praktiskt vid till exempel installation av loggern eller vid felsökning ellerintrimning av en värmeanläggning. LoggerSoft kan förstås även användas förhelt fristående kontinuerlig loggning.


Håll koll var du än befinner dig

Via webbtjänsten E-logger kan mätvärden nås i valfri webbläsare på dator, surfplatta eller smartphone var än du befinner dig. Det är lätt att skapa grafer där olika veckor, månader och år jämförs för att snabbt se trender och samband som hjälper dig att till exempel spara energi och se till att din bostad mår bra. Mätvärden och grafer kan visas på egen hemsida så att många kan se dem. Dessutom finns en larmfunktion som gör det möjligt att få larm via e-post eller sms om till exempel frysen eller värmen slutar fungera. 

Vår prissättning av webbtjänsten är satt så att det inte skall kosta mer än att ha en "loggningsdator" igång året runt, din bonus är att du får utökade funktioner och tillgänglighet till mätdata var du än befinner dig.

Webbtjänsten har några olika kontoalternativ, gratis, standard och premium, läs mer om webbtjänsten här: http://www.e-logger.se/wiki/index.php/Manual_E-logger

Kontoalternativ/priser: http://www.e-logger.se/wiki/index.php/Manual_E-logger#Abonnemang

Kommentarer

Skriv en kommentar

Logger 2020 Startpaket

Logger 2020 Startpaket

Logger 2020 startpaket

Ett paket som innehåller allt som behövs för att komma igång med loggning.

Paketet gör det möjligt att logga innetemp, utetemp och elförbrukning, för att logga andra saker köper du till de givare som behövs under fliken "Loggertillbehör". Klicka här för att läsa mer om innehållet.

Skriv en kommentar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Ladda ner

Snabbstartsguide

En 4-sidig PDF-instruktion över hur man kommer igång med loggning.

Ladda ner (0)