Om oss

Energibutiken ägs och drivs av mig, Rickard Marklund - ägare av företaget Web Info Quality EU AB, WebIQ AB, Företaget har F-skattsedel.

WebIQ AB är ett familjeföretag där undertecknad huvudsakligen arbetar med kundkontakter, nya produkter, förhandlingar och strategifrågor, min sambo sköter mycket av det administrativa och packar och skickar de beställningar vi får i webshopen, vår son Jacob är utbildad inom VVS och kylteknik och arbetar dels med försäljning och installation av luftvärmepumpar från Daikin och Mitsubishi Electric, och dels på kontoret, då huvudsakligen med den tillverkning vi har (tempgivare, dataloggrar mm) men han delar även mina arbetsuppgifter för att framöver kunna axla ansvaret över företaget helt.

Vi tror att du som kund söker snabba leveranser, bra priser, hög kvalitet och god kundvård, och detta är därför vad som leder oss i vårt arbete.

Energibutiken har funnits sedan -2004, och vi har sedan starten huvudsakligen satsat på att sälja produkter för mätning och loggning av energiförbrukning och energiproduktion.

I vårt sortiment hittar du bland annat Elmätare, Loggrar, Energimonitorer, Värmemätare, Tempgivare mm.

Utveckling/Tillverkning

Vi har utvecklat, tillverkar och säljer ett data-loggerkoncept med loggrarna Logger 1010, Logger 2020 och Logger 3030, mångsidiga Data-Loggrar som kan mäta och spara data för temperaturer, elförbrukning, elproduktion, flöde, fukt, verkningsgrad, uteffekter, mm.

Läs mer om produktsortimentet och de möjligheter den erbjuder på www.logger2020.se , www.logger3030.se , www.e-logger.se

Utöver Energibutiken så äger och driver WebIQ AB även följande verksamheter:

Värmepumpsforumwww.varmepumpsforum.com , ett diskussionsforum om värmepumpar och energibesparing.

Poolforumwww.poolforum.se , ett diskussionsforum om Pooler och SPA-bad.

ATV-forumwww.atvforum.se , ett diskussionsforum om Fyrhjulingar, ATV, Quadracers.

Energioffert.sewww.energioffert.se , en webbtjänst som hjälper presumtiva värmepumpsköpare att hitta företag som kan och vill lämna offerter på det som de efterfrågar.

 


 

Kontakt:

Du når oss lättast och säkrast via e-post info@webiq.se

Eller på mobilen: Rickard: 070-6798263, Jacob: 076-8447530

Helst ser vi att ni ringer under ordinarie kontorstid, 07.00 - 17.00 vardagar.

Har vi tid så svarar vi även andra tider, behöver ni tala med oss utanför kontorstid så föredrar vi dock att ni kontaktar oss via e-post eller SMS, så ringer vi upp så snart det passar oss.

Adress:

WebIQ AB
Skidvägen 13
94493 Hemmingsmark

E-post: info@webiq.se